top of page

Adieniek 's kittens;

Mogen verhuizen als ze zijn ontwormd, ontvlooit en twee keer ingeënt en gechipt zijn en een leeftijd hebben van 13 weken als ze binnen Nederland verhuizen, en 15 weken als ze naar het buitenland verhuizen. Liefhebber kittens verhuizen als ze gesteriliseerd zijn. 

De prijs voor een liefhebber kitten ligt lager als de prijs voor een fok poes of fok kater. Onze kittens zijn in het bezit van een stamboom, de ouders zijn getest op Hcm1 en Hcm 3, Pkd, Sma, Fiv en Felv. U mag de testresultaten inzien.

Onze kittens worden goed gesocialiseerd zodat ze gezonde leuke Maine Coons kunnen worden. Ze krijgen een koopcontract mee, een eigendomsbewijs en een kittenpakket waarin speeltjes zitten, weetjes en voer voor de eerste paar dagen.

 

Bij interesse kunt een afspraak maken voor een bezoekje. Na uw afspraak kunt u beslissen of u het Maine Coon wondertje wilt hebben.

Als er van beiden kanten een klik is, wordt het kitten gereserveerd, en dient u een aanbetaling te doen. Vanaf dat moment sturen we u regelmatig foto's van het kitten via de mail. Natuurlijk bent u van harte welkom om uw aanstaand kitten regelmatig te bezoeken en zelf foto's te maken. Onze kittens mogen niet los buiten lopen. Het is raadzaam om of een kattenren aan te schaffen of ze naar buiten te laten dmv een tuigje. Ook is een tuin die volledig afgesloten is een optie.

 

Er zijn nog een paar dingen die we van de nieuwe eigenaren verwachten.....

Het kitten wordt niet apart gehouden of in een kooi opgesloten. Maar neemt deel aan het dagelijks leven.

Het kitten zal niet verstoken worden blijven van menselijk gezelschap.

Het kitten krijgt hoogwaardige, gezonde en gevariëerde kittenvoeding.

Het kitten zal indien nodig verantwoorde medische verzorging krijgen.

Het kitten dient  een goede en hygiënisch verzorging te krijgen.

 

Als u een kitten van ons koopt, neemt u een stukje van ons mee.

Kopers kunnen altijd terecht met vragen over de Maine Coons, we staan u graag te woord.

Ook willen we graag op de hoogte blijven van de evaluatie van onze kittens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page